Αιθέριο έλαιο κέδρου

CEDARWOOD OIL

002.jpgΤο αιθέριο έλαιο του κέδρου λαμβάνεται με απόσταξη με υδρατμούς από το ξύλο του φυτού Juniperus mexicana. Είναι γνωστό από την αρχαιότητα. Αναφέρεται, ότι η Κλεοπάτρα χρησιμοποιούσε το cedarwood oil σαν άρωμα. Μάλιστα στην εποχή της το έλαιο αυτό ήταν πολύ δημοφιλές.

Χρήση αιθέριου έλαιου κέδρου: Στην κοσμητική χρησιμοποιείται σήμερα σε κρέμες και άλλα καλλυντικά προϊόντα για δέρματα με μαύρα στίγματα και πανάδες και σε μαλλιά λιπαρά ή με πιτυρίδα. To cedarwood oil χρησιμοποιείται επίσης στο μπάνιο για τις μαλακτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Τέλος είναι αποτελεσματικό σαν εντομοαπωθητικό.

Οι επισκέπτες αυτής της σελίδας, μετά είδαν και αυτά τα πιο σχετικά θέματα:

Πληροφορίες και σχόλια από τους επισκέπτες μας για το θέμα Αιθέριο έλαιο κέδρου